Oppdatere Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager-oppdateringer fikser feil, legger til nye funksjonen og forbedrer ytelsen til nåværende funksjoner.

Oppdateringer siden 9.2-versjonen

Automatiske oppdateringer er tilgjengelige fra versjon 9.2 Patch V. For tidligere versjoner må du fjerne programmet manuelt og installere den nyeste versjonen fra Kaspersky-nettstedet. Ellers vil du få en feil.

Kaspersky Password Manager sjekker oppdateringsserveren hver 3. time for en ny versjon av programmet. Hvis det finnes en ny versjon, vil Kaspersky Password Manager laste det ned til datamaskinen din i stille modus.

Etter at den nye versjonen er lastet ned, vil programmet sammenlikne alle avtaler fra forrige versjon med avtalene i oppdateringen. Kaspersky Password Manager starter oppdateringen automatisk hvis ingenting krever handling fra brukeren.

Hvis vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere eller personvernerklæringen har blitt endret, vil programmet be deg om å lese og godta de nye avtalene.

Hvis du ikke godtar de nye vilkårene og betingelsene for bruk av programmet, vil du fortsette å bruke forrige versjon av Kaspersky Password Manager som du har godtatt avtalene for.

Etter at oppdateringen er installert, vil Kaspersky Password Manager be deg om å starte programmet på nytt for å ta i bruk endringene.